Maak kennis met ons gezellige team:

 

Lauren (~ Eigenares - Masseuse ~)

Hallo allemaal! Mijn naam is Lauren en met mijn fijne gezin woon ik in het mooie Breukelen.

Na de start van mijn massagepraktijk ontstond er de droom om een centrum te starten waarin meerdere ondernemers hun vak kunnen uitoefenen en waarin we samen één geheel vormen. Samenwerking, plezier, relaxte sferen, passie, gastvrijheid, lachen en ontspanning zijn woorden die deze droom goed omschrijven. Nu mag ik mij inmiddels trotse eigenaar noemen van Beauty & Wellness Breukelen en Massagepraktijk Breukelen. Vol passie mag ik nu masseren en klanten lekker in de watten leggen op onze geweldige locatie! Ik blijf graag leren en verbreedt graag mijn kennis met nieuwe technieken of massagesoorten.

Hopelijk mag ik u binnenkort ook ontvangen op onze fijne werkplek en kan ik u, uw geliefde of bekende de echte 'wellness-ervaring' geven.

Wees welkom!

Liefs, Lauren


Marcel (~ Parttime masseur ~)

Hallo! Mijn naam is Marcel Trams, 61 jaar oud en ik woon in Breukelen. Ik ben gefascineerd door wat je kan bieden aan mensen door het geven van een massage. Al enige jaren verdiep ik mezelf hier in en sinds januari 2021 ben ik parttime begonnen als collega van Lauren om cliënten te laten genieten van een massage. Naast een ontspannings- en klassieke massage bied ik ook hoofdpijn massage aan. En voor de toekomst ben ik mij aan het richten om meer mensen te helpen met een combinatie van gesprekken, massage en drukpunten.

Tot snel bij Beauty & Wellness Breukelen.

Groet, Marcel


Sabrina (~ Cosmetisch & medische pedicure - tanden bleken - facial waxing - wenkbrauwspecialiste ~)

Hi! Mijn naam is Sabrina en met mijn gezin woonachtig in Maarssen.

Na heel wat jaren werkzaam in verschillende salons als schoonheidsspecialiste en pedicure, ben ik 3 jaar geleden voor mijzelf begonnen. Op deze manier kan ik de aandacht en kwaliteit geven die ik zo belangrijk vind in een behandeling. Het is heel fijn om mensen echt te helpen met een pedicure en ze daarna weer blij en pijnvrij de deur uit te zien lopen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de styling van wenkbrauwen met verf en henna en geef ik nog wat andere behandelingen zoals bijvoorbeeld, tanden bleken. 

In mijn vak sta je nooit stil en blijf je leren. 

Ik heb dan ook ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging, samen met andere ondernemers uit de branche en wie weet tot snel in de stoel -By Sabrina-! 


Romy  (~ Nagelstyliste ~)

Hi, mijn naam is Romy Presburg. Ik ben 25 jaar en woon al mijn hele leven in Breukelen. Als klein meisje wist ik al dat ik de beauty wereld in wilde. Toch koos ik voor een secretaresse opleiding, waarmee ik via een omweg toch weer in de beauty wereld terecht ben gekomen. Ik hou ervan om van natuurlijke nagels wat moois te maken. Tijdens mijn behandelingen zie ik mijn klanten steeds gelukkiger worden, daar doe ik het voor! Ik ben parttime aanwezig in de salon voor manicure, gellak op de handen en op de voeten. Onzekerheid over handen of voeten maak ik regelmatig mee, een kleine behandeling kan daar al een hoop in veranderen. 

Ik kan niet wachten je te mogen ontvangen in de nieuwe beauty spot van ons mooie dorp! Liefs Romy


Jamie (~ Wimperstyliste - wenkbrauwen - facial waxing ~)

Hi, mijn naam is Jamie van Dorrestein.

Ik ben 28 jaar en kom zelf uit de gemeente Stichtse vecht. Beauty en uiterlijke verzorging is iets waar ik zelf altijd mee bezig ben.

Daardoor was het voor mij vanzelf sprekend van mijn hobby mijn werk te gaan maken. 10 jaar geleden begon ik met een cursus wimper extension daarna volgde een cursus wimper lifting, cursus hair extension, cursus wenkbrauw styliste en heb ik mijn kappers diploma behaald. Later heb ik mij nog gespecialiseerd op het gebied van gezichtswaxen en lichaamswaxen.

Uiteindelijk ben ik mij nog meer gaan specialiseren in de wimper extension zoals one by one, 2D en Russian volume.

Het perfectioneren van de wimpers en wenkbrauwen vind ik erg belangrijk en super leuk om te doen en ben ik erg perfectionistisch in het werk wat ik lever. Ogen en wenkbrauwen zijn erg bepalend in het gezicht en geeft iemand een stralende blik.

Het lijkt me super leuk jullie te mogen ontvangen de salon van Beauty & Wellness Breukelen. Hier ga ik aan het werk als wimper- en wenkbrauwstyliste. 

Neem vrijblijvend contact op bij vragen.

Groetjes,

Jamie


Lidia  (~ Permanente make-up & Microneedling ~)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lidia en kom oorspronkelijk uit Polen. Inmiddels woon ik al heel wat jaren met mijn man en twee dochters in De Meern. Ik heb een paar jaar geleden aan huis gestart met mijn eigen bedrijf Make-up ink by Lidia en voer diensten uit als permanente make-up en microneedling. 

Al mijn opleidingen heb ik in Polen gevolgd omdat ze daar voor lopen op de nieuwste technieken. 

Permanente make-up is één van mijn expertises. Het geeft veel voldoening om klanten te helpen met een aanbrengen van natuurlijke wenkbrauwen, een mooie eyeliner of volle lippen.

Microneedling is een innovatieve manier voor cel vernieuwende huidverjonging. Bij microneedling vibreren zeer fijne naaldjes op de huid waardoor er microkanaaltjes ontstaan. Dit geeft een signaal aan de hersenen om huideigen collageen en elastine aan te maken. Het verminderd het zicht op kleine bloedadertjes of een rode huid. 

Ik heb er heel veel zin in om bij Beauty & Wellness Breukelen te gaan werken en hoop jullie daar te mogen ontvangen voor een fijne behandeling!

┼╗egnaj, (Tot ziens)

Lidia


Alda (~ Nagelstyliste ~)

Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Alda en ik ben als nagalstyliste werkzaam binnen Beauty & Wellness Breukelen. Na jaren achter een bureau te hebben gezeten wilde ik graag iets anders. Nagels mooi maken is mijn passie dus ben ik omgeschoold tot nagelstyliste. Inmiddels doe ik dit werk al een paar jaar en heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven. Nu mag ik bij Beauty & Wellness Breukelen deel uitmaken van het gezellige team en zal ik Romy versterken met haar werk. Ik werk momenteel op maandag en donderdag, maar zal in de toekomst vijf dagen komen werken in Breukelen.

Naast gellak ben ik ook gespecialiseerd in nagelverlenging, biab en maak ik mooie creaties met nailart. 

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten!

Groetjes Alda


Sabine (~ Masseuse ~)

Graag stel ik mezelf voor, 

Mijn naam is Sabine. Een creatieve, energieke vrouw met passie voor mensen, gezondheid, natuur, muziek en dans. Mijn opleiding, kennis en ervaring zijn afkomstig uit holistische en oosterse wijsheden zoals de Ayurveda, het Taoïsme, energetisch werk, Tibetaans tantrisme en de yoga. Ook gebruik ik techieken uit de sport- en ontspanningsmassage. 

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in vrouwenlichaamswerk. Welke specifiek gebieden van het vrouwenlichaam aandacht verdienen, en waar blokkades (zowel fysiek als mentaal) zich kunnen vastzetten. Elk lichaam is uniek, spreekt een taal en geeft signalen die je kunt voelen, zien en begrijpen. Schaamte, afwijzing, eigen seksualiteit en acceptatie spelen hierbij een belangrijke rol.

Ik werk Intuïtief en in afstemming met jou voel ik wat er nodig is. Het is belangrijk dat jij je veilig voelt, kunt loslaten en echt rust kunt ervaren. Op deze manier jou te mogen helpen geeft mij veel voldoening. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk en helend dit is. 

Voor een fijne ontspanningsmassage ben je (m/v) natuurlijk ook van harte welkom! Ik richt mij naast zachtheid, ook op het “door laten stromen” van de energie. Waardoor je meer vitaliteit, ruimte en soepelheid in het lichaam zult ervaren.


Jamila (~ Pedicure, nagelstyliste ~)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jamila. Ik kom uit Amstelveen, waar ik al een langere tijd werkzaam ben als pedicure en nagelstyliste aan huis. Nu is het tijd voor een locatie buiten huis en zal ik twee dagen per week bij Beauty & Wellness Breukelen te vinden zijn. Ik kijk er erg naar uit om nieuwe klanten te mogen verwelkomen en te gaan werken binnen dit warme team. 

Zie ik jou binnenkort in mijn behandelstoel?

Lieve groet,

Jamila