Maak kennis met ons gezellige team:

 

Lauren (~ Eigenares, Masseuse, schoonheidsspecialiste ~)

Hallo allemaal! Mijn naam is Lauren en met mijn fijne gezin woon ik in het mooie Breukelen.

Na de start van mijn massagepraktijk ontstond er de droom om een centrum te starten waarin meerdere ondernemers hun vak kunnen uitoefenen en waarin we samen één geheel vormen. Samenwerking, plezier, relaxte sferen, passie, gastvrijheid, lachen en ontspanning zijn woorden die deze droom goed omschrijven. Nu mag ik mij inmiddels trotse eigenaar noemen van Beauty & Wellness Breukelen en Massagepraktijk Breukelen. Vol passie mag ik nu masseren en klanten lekker in de watten leggen op onze geweldige locatie! Ik blijf graag leren en verbreedt graag mijn kennis met nieuwe technieken of massagesoorten. Daarnaast vind ik het leuk mij verder te verdiepen in de beauty wereld en heb ik mij in 2023 laten bijscholen als schoonheidsspecialiste. 

Hopelijk mag ik u binnenkort ook ontvangen op onze fijne werkplek en kan ik u, uw geliefde of bekende de echte 'wellness-ervaring' geven.

Wees welkom!

Liefs, Lauren


Lidia  (~ Permanente make-up, Microneedling, Wimpers & Wenkbrauwen ~)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lidia en kom oorspronkelijk uit Polen. Inmiddels woon ik al heel wat jaren met mijn man en twee dochters in De Meern. Ik heb een paar jaar geleden aan huis gestart met mijn eigen bedrijf Make-up ink by Lidia en voer diensten uit als permanente make-up en microneedling. 

Al mijn opleidingen heb ik in Polen gevolgd omdat ze daar voor lopen op de nieuwste technieken. 

Permanente make-up is één van mijn expertises. Het geeft veel voldoening om klanten te helpen met een aanbrengen van natuurlijke wenkbrauwen, een mooie eyeliner of volle lippen.

Microneedling is een innovatieve manier voor cel vernieuwende huidverjonging. Bij microneedling vibreren zeer fijne naaldjes op de huid waardoor er microkanaaltjes ontstaan. Dit geeft een signaal aan de hersenen om huideigen collageen en elastine aan te maken. Het verminderd het zicht op kleine bloedadertjes of een rode huid. 

Ik werk met veel plezier bij Beauty & Wellness Breukelen en hoop jullie daar te mogen ontvangen voor een fijne behandeling!

┼╗egnaj, (Tot ziens)

Lidia


Sabine (~ Masseuse ~)

Graag stel ik mezelf voor, 

Mijn naam is Sabine. Een creatieve, energieke vrouw met passie voor mensen, gezondheid, natuur, muziek en dans. Mijn opleiding, kennis en ervaring zijn afkomstig uit holistische en oosterse wijsheden zoals de Ayurveda, het Taoïsme, energetisch werk, Tibetaans tantrisme en de yoga. Ook gebruik ik techieken uit de sport- en ontspanningsmassage. 

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in vrouwenlichaamswerk. Welke specifiek gebieden van het vrouwenlichaam aandacht verdienen, en waar blokkades (zowel fysiek als mentaal) zich kunnen vastzetten. Elk lichaam is uniek, spreekt een taal en geeft signalen die je kunt voelen, zien en begrijpen. Schaamte, afwijzing, eigen seksualiteit en acceptatie spelen hierbij een belangrijke rol.

Ik werk Intuïtief en in afstemming met jou voel ik wat er nodig is. Het is belangrijk dat jij je veilig voelt, kunt loslaten en echt rust kunt ervaren. Op deze manier jou te mogen helpen geeft mij veel voldoening. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk en helend dit is. 

Voor een fijne ontspanningsmassage ben je (m/v) natuurlijk ook van harte welkom! Ik richt mij naast zachtheid, ook op het “door laten stromen” van de energie. Waardoor je meer vitaliteit, ruimte en soepelheid in het lichaam zult ervaren.


Kirsten (~ Allround schoonheidsspecialiste, Nagelstyliste, Masseuse ~)

Hallo allemaal! Sinds begin 2023 woon ik in Utrecht, waar ik samen met mijn partner in Zuilen een nieuw avontuur ben begonnen. 

Met trots kondig ik aan dat ik vanaf augustus '23 deel zal uitmaken van het team, op parttime basis. Mijn expertise omvat onder andere: huidverzorging, nagelverzorging, wenkbrauwen, wimpers en lichaamsbehandelingen. Met een focus op verzorging en rust, wil ik mijn cliënten een onvergetelijke ervaring bieden waarin ze volledig kunnen ontspannen en genieten van ultieme self-care. Ik kijk ernaar uit u te mogen ontvangen op deze prachtige locatie. Wanneer komt u langs om te genieten van uw eigen verwenmoment?


Barbara (~ Allround schoonheidsspecialiste, Nagelstyliste, Masseuse, Pedicure ~)

Even voorstellen. Mijn naam is Barbara. Al zolang als ik mij kan herinneren heeft uiterlijke verzorging mijn aandacht. Als puber had ik helaas veel last van acné. Daar groeide mijn aandacht door in een passie. Samen met mijn lichte wimpers en wenkbrauwen laten verven ging ik trouw elke 6 weken naar de schoonheidsspecialist om mijn acné te slim af te zijn. Op latere leeftijd heb ik mij hier met veel plezier verder in ontwikkeld door diverse opleidingen te volgen en dit doe ik nog steeds. 

Ik kijk ernaar uit mijn passie bij Beauty en Wellness Breukelen te mogen uitvoeren.

Hopelijk tot snel!

 

Groetjes!