Maak kennis met ons gezellige team:

 

Lauren (~ Eigenares, Masseuse ~)

Hallo allemaal! Mijn naam is Lauren en met mijn fijne gezin woon ik in het mooie Breukelen.

Na de start van mijn massagepraktijk ontstond er de droom om een centrum te starten waarin meerdere ondernemers hun vak kunnen uitoefenen en waarin we samen één geheel vormen. Samenwerking, plezier, relaxte sferen, passie, gastvrijheid, lachen en ontspanning zijn woorden die deze droom goed omschrijven. Nu mag ik mij inmiddels trotse eigenaar noemen van Beauty & Wellness Breukelen en Massagepraktijk Breukelen. Vol passie mag ik nu masseren en klanten lekker in de watten leggen op onze geweldige locatie! Ik blijf graag leren en verbreedt graag mijn kennis met nieuwe technieken of massagesoorten. Daarnaast vind ik het leuk mij verder te verdiepen in de beauty wereld.

Hopelijk mag ik u binnenkort ook ontvangen op onze fijne werkplek en kan ik u, uw geliefde of bekende de echte 'wellness-ervaring' geven.

Wees welkom!

Liefs, Lauren


Marcel (~ Masseur ~)

Hallo! Mijn naam is Marcel Trams, 61 jaar oud en ik woon in Breukelen. Ik ben gefascineerd door wat je kan bieden aan mensen door het geven van een massage. Al enige jaren verdiep ik mezelf hier in en sinds januari 2021 ben ik parttime begonnen als collega van Lauren om cliënten te laten genieten van een massage. Naast een ontspannings- en klassieke massage bied ik ook hoofdpijn massage aan. En voor de toekomst ben ik mij aan het richten om meer mensen te helpen met een combinatie van gesprekken, massage en drukpunten. Dit zal ik ook in Breukelen aanbieden en combineren met mijn werk als masseur.

Tot snel bij Beauty & Wellness Breukelen.

Groet, Marcel


Lidia  (~ Permanente make-up, Microneedling, Wimpers & Wenkbrauwen ~)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lidia en kom oorspronkelijk uit Polen. Inmiddels woon ik al heel wat jaren met mijn man en twee dochters in De Meern. Ik heb een paar jaar geleden aan huis gestart met mijn eigen bedrijf Make-up ink by Lidia en voer diensten uit als permanente make-up en microneedling. 

Al mijn opleidingen heb ik in Polen gevolgd omdat ze daar voor lopen op de nieuwste technieken. 

Permanente make-up is één van mijn expertises. Het geeft veel voldoening om klanten te helpen met een aanbrengen van natuurlijke wenkbrauwen, een mooie eyeliner of volle lippen.

Microneedling is een innovatieve manier voor cel vernieuwende huidverjonging. Bij microneedling vibreren zeer fijne naaldjes op de huid waardoor er microkanaaltjes ontstaan. Dit geeft een signaal aan de hersenen om huideigen collageen en elastine aan te maken. Het verminderd het zicht op kleine bloedadertjes of een rode huid. 

Ik heb er heel veel zin in om bij Beauty & Wellness Breukelen te gaan werken en hoop jullie daar te mogen ontvangen voor een fijne behandeling!

┼╗egnaj, (Tot ziens)

Lidia


Sabine (~ Masseuse ~)

Graag stel ik mezelf voor, 

Mijn naam is Sabine. Een creatieve, energieke vrouw met passie voor mensen, gezondheid, natuur, muziek en dans. Mijn opleiding, kennis en ervaring zijn afkomstig uit holistische en oosterse wijsheden zoals de Ayurveda, het Taoïsme, energetisch werk, Tibetaans tantrisme en de yoga. Ook gebruik ik techieken uit de sport- en ontspanningsmassage. 

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in vrouwenlichaamswerk. Welke specifiek gebieden van het vrouwenlichaam aandacht verdienen, en waar blokkades (zowel fysiek als mentaal) zich kunnen vastzetten. Elk lichaam is uniek, spreekt een taal en geeft signalen die je kunt voelen, zien en begrijpen. Schaamte, afwijzing, eigen seksualiteit en acceptatie spelen hierbij een belangrijke rol.

Ik werk Intuïtief en in afstemming met jou voel ik wat er nodig is. Het is belangrijk dat jij je veilig voelt, kunt loslaten en echt rust kunt ervaren. Op deze manier jou te mogen helpen geeft mij veel voldoening. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk en helend dit is. 

Voor een fijne ontspanningsmassage ben je (m/v) natuurlijk ook van harte welkom! Ik richt mij naast zachtheid, ook op het “door laten stromen” van de energie. Waardoor je meer vitaliteit, ruimte en soepelheid in het lichaam zult ervaren.


Jamila (~ Pedicure, Nagelstyliste ~)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jamila. Ik kom uit Amstelveen, waar ik al een tijdje werkzaam ben als pedicure en nagelstyliste aan huis. Nu is het tijd voor een locatie buiten huis en zal ik twee dagen per week bij Beauty & Wellness Breukelen te vinden zijn. Hier zal ik werkzaam zijn als pedicure en geef suiker ontharingsbehandelingen.

Ik kijk er erg naar uit om nieuwe klanten te mogen verwelkomen en te gaan werken op deze warme locatie.

Zie ik jou binnenkort in mijn behandelstoel?

Lieve groet,

Jamila


Kirsten (~ Allround schoonheidsspecialiste, Nagelstyliste, Masseuse ~)

Hallo allemaal! Sinds begin 2023 woon ik in Utrecht, waar ik samen met mijn partner in Zuilen een nieuw avontuur ben begonnen. 

Met trots kondig ik aan dat ik vanaf augustus 2023 deel zal uitmaken van het team, op parttime basis. Mijn expertise omvat onder andere: huidverzorging, nagelverzorging, wenkbrauwen, wimpers en lichaamsbehandelingen. Met een focus op verzorging en rust, wil ik mijn cliënten een onvergetelijke ervaring bieden waarin ze volledig kunnen ontspannen en genieten van ultieme self-care. Ik kijk ernaar uit u te mogen ontvangen op deze prachtige locatie. Wanneer komt u langs om te genieten van uw eigen verwenmoment?