Maak kennis met ons gezellige team:

 

Lauren Schreurs (~ Eigenares - Masseuse ~)

Hallo allemaal! Mijn naam is Lauren en met mijn fijne gezin woon ik in het mooie Breukelen.

Na de start van mijn massagepraktijk ontstond er de droom om een centrum te starten waarin meerdere ondernemers hun vak kunnen uitoefenen en waarin we samen één geheel vormen. Samenwerking, plezier, relaxte sferen, passie, gastvrijheid, lachen en ontspanning zijn woorden die deze droom goed omschrijven. Nu mag ik mij inmiddels trotse eigenaar noemen van Beauty & Wellness Breukelen en Massagepraktijk Breukelen. Vol passie mag ik nu masseren en klanten lekker in de watten leggen op onze geweldige locatie! Ik blijf graag leren en verbreedt graag mijn kennis met nieuwe technieken of massagesoorten.

Hopelijk mag ik u binnenkort ook ontvangen op onze fijne werkplek en kan ik u, uw geliefde of bekende de echte 'wellness-ervaring' geven.

Wees welkom!

Liefs, Lauren


Marcel Trams (~ Parttime masseur ~)

Hallo! Mijn naam is Marcel Trams, 61 jaar oud en ik woon in Breukelen. Ik ben gefascineerd door wat je kan bieden aan mensen door het geven van een massage. Al enige jaren verdiep ik mezelf hier in en sinds januari 2021 ben ik parttime begonnen als collega van Lauren om cliënten te laten genieten van een massage. Naast een ontspannings- en klassieke massage bied ik ook hoofdpijn massage aan. En voor de toekomst ben ik mij aan het richten om meer mensen te helpen met een combinatie van gesprekken, massage en drukpunten.

Tot snel bij Beauty & Wellness Breukelen.

Groet, Marcel


Yael Manoach (~ Parttime masseuse ~)

Hallo allemaal!

Ik ben Yael, 31 jaar, oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar woon nu al ruim 10 jaar in het mooie Utrecht. In 2020 heb ik de massagecursus gevolgd. Tijdens deze cursus heb ik Lauren leren kennen. De cursus ben ik gaan volgen uit interesse wat een massage kan betekenen voor lichaam en geest. Voor mij als masseuse is de warmte van huid op huid contact dan ook erg belangrijk. Ik wil graag de klant rust en ontspanning laten ervaren. Wat begon als hobby is nu uitgegroeid tot een vaste avond werken bij Massagepraktijk Breukelen. 

Mijn specialisatie is pure ontspanning en ik geef graag zachte en rustige massages. Graag blijf ik mij ontwikkelen op massage gebied en zal ik mij uitbreiden met nieuwe technieken!

Graag tot ziens bij Beauty & Wellness Breukelen!

Liefs,

Yael


Sabrina Brouwer (~ Cosmetisch & medische pedicure - tanden bleken - facial waxing - wenkbrauwspecialiste ~)

Hi! Mijn naam is Sabrina en met mijn gezin woonachtig in Maarssen.

Na heel wat jaren werkzaam in verschillende salons als schoonheidsspecialiste en pedicure, ben ik 3 jaar geleden voor mijzelf begonnen. Op deze manier kan ik de aandacht en kwaliteit geven die ik zo belangrijk vind in een behandeling. Het is heel fijn om mensen echt te helpen met een pedicure en ze daarna weer blij en pijnvrij de deur uit te zien lopen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de styling van wenkbrauwen met verf en henna en geef ik nog wat andere behandelingen zoals bijvoorbeeld, tanden bleken. 

In mijn vak sta je nooit stil en blijf je leren. 

Ik heb dan ook ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging, samen met andere ondernemers uit de branche en wie weet tot snel in de stoel -By Sabrina-! 


Romy Presburg (~ Nagelstyliste ~)

Hi, mijn naam is Romy Presburg. Ik ben 25 jaar en woon al mijn hele leven in Breukelen. Als klein meisje wist ik al dat ik de beauty wereld in wilde. Toch koos ik voor een secretaresse opleiding, waarmee ik via een omweg toch weer in de beauty wereld terecht ben gekomen. Ik hou ervan om van natuurlijke nagels wat moois te maken. Tijdens mijn behandelingen zie ik mijn klanten steeds gelukkiger worden, daar doe ik het voor! Ik ben parttime aanwezig in de salon voor manicure, gellak op de handen en op de voeten. Onzekerheid over handen of voeten maak ik regelmatig mee, een kleine behandeling kan daar al een hoop in veranderen. 

Ik kan niet wachten je te mogen ontvangen in de nieuwe beauty spot van ons mooie dorp! Liefs Romy


Jamie van Dorrestein (~ Wimperstyliste - wenkbrauwen - facial waxing ~)

Hi, mijn naam is Jamie van Dorrestein.

Ik ben 28 jaar en kom zelf uit de gemeente Stichtse vecht. Beauty en uiterlijke verzorging is iets waar ik zelf altijd mee bezig ben.

Daardoor was het voor mij vanzelf sprekend van mijn hobby mijn werk te gaan maken. 10 jaar geleden begon ik met een cursus wimper extension daarna volgde een cursus wimper lifting, cursus hair extension, cursus wenkbrauw styliste en heb ik mijn kappers diploma behaald. Later heb ik mij nog gespecialiseerd op het gebied van gezichtswaxen en lichaamswaxen.

Uiteindelijk ben ik mij nog meer gaan specialiseren in de wimper extension zoals one by one, 2D en Russian volume.

Het perfectioneren van de wimpers en wenkbrauwen vind ik erg belangrijk en super leuk om te doen en ben ik erg perfectionistisch in het werk wat ik lever. Ogen en wenkbrauwen zijn erg bepalend in het gezicht en geeft iemand een stralende blik.

Het lijkt me super leuk jullie te mogen ontvangen de salon van Beauty & Wellness Breukelen. Hier ga ik aan het werk als wimper- en wenkbrauwstyliste. 

Neem vrijblijvend contact op bij vragen.

Groetjes,

Jamie


Lidia Walczak-Steenhuis (~ Permanente make-up & Microneedling ~)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lidia en kom oorspronkelijk uit Polen. Inmiddels woon ik al heel wat jaren met mijn man en twee dochters in De Meern. Ik heb een paar jaar geleden aan huis gestart met mijn eigen bedrijf Make-up ink by Lidia en voer diensten uit als permanente make-up en microneedling. 

Al mijn opleidingen heb ik in Polen gevolgd omdat ze daar voor lopen op de nieuwste technieken. 

Permanente make-up is één van mijn expertises. Het geeft veel voldoening om klanten te helpen met een aanbrengen van natuurlijke wenkbrauwen, een mooie eyeliner of volle lippen.

Microneedling is een innovatieve manier voor cel vernieuwende huidverjonging. Bij microneedling vibreren zeer fijne naaldjes op de huid waardoor er microkanaaltjes ontstaan. Dit geeft een signaal aan de hersenen om huideigen collageen en elastine aan te maken. Het verminderd het zicht op kleine bloedadertjes of een rode huid. 

Ik heb er heel veel zin in om bij Beauty & Wellness Breukelen te gaan werken en hoop jullie daar te mogen ontvangen voor een fijne behandeling!

┼╗egnaj, (Tot ziens)

Lidia


Monique Plomp (~ Schoonheidsspecialiste, facial waxing, massage ~)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Monique en ik ben bij Beauty & Wellness Breukelen werkzaam als schoonheidsspecialiste. Daarnaast geef ik heerlijke ontspanningsmassages en zal ik binnenkort starten met pedicuren. 

Ik werk al sinds mijn 19e in de beauty branch en heb dus veel ervaring in het vak. Inmiddels al bijna 40 jaar werkzaam en al vele klanten mogen verblijden met heerlijke behandelingen. 

Ik kijk er naar uit om bij Beauty & Wellness Breukelen aan de slag te gaan. 

Tot ziens!

Monique


Alda (~ Nagelstyliste ~)

Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Alda en ik ben als nagalstyliste werkzaam binnen Beauty & Wellness Breukelen. Na jaren achter een bureau te hebben gezeten wilde ik graag iets anders. Nagels mooi maken is mijn passie dus ben ik omgeschoold tot nagelstyliste. Inmiddels doe ik dit werk al een paar jaar en heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven. Nu mag ik bij Beauty & Wellness Breukelen deel uitmaken van het gezellige team en zal ik Romy versterken met haar werk. Ik werk momenteel op maandag en donderdag, maar zal in de toekomst vijf dagen komen werken in Breukelen.

Naast gellak ben ik ook gespecialiseerd in nagelverlenging, biab en maak ik mooie creaties met nailart. 

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten!

Groetjes Alda


Rochelle (~ Wax en hars specialiste ~)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Rochelle en ik ben wax specialiste. Ik ben altijd werkzaam geweest in een wax salon, maar na de komst van mijn tweede kindje wilde ik even tijd voor mijn gezin. Nu is de kleine al wat groter en ben ik weer toe aan wat uren werken. Binnen Beauty & Wellness Breukelen kreeg ik de kans om klein te beginnen en mijn werk weer op te pakken! Ik heb heel veel zin om weer aan het werk te gaan en leuke klanten te mogen verwelkomen. Mijn werk is dankbaar en het doet mij goed om samen een mooi resultaat te bereiken en mijn klanten blij te maken. 

Het zou leuk zijn als ik jou binnenkort ook blij kan maken met een zijdezachte, gladde huid!

Ik biedt diverse waxbehandelingen aan voor het gehele lichaam.

Tot snel bij Beauty & Wellness Breukelen

Rochelle