Laat hier onder uw rating/reactie achter om ons en andere klanten te helpen!

Wij werken iedere dag aan verbetering van onze diensten, uw mening helpt!

 

Privacy: Uw e-mailadres is niet zichtbaar na het plaatsen van uw reactie.

 

Rating: 4.65 sterren
40 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy
3 dagen geleden

Wat een ervaring, twee keer een hoofdpijn massage gehad van Marcel. Vaak heb ik hoofdpijn dat hoort bij me leven. Dacht probeer het een keer en tot mijn verbazing, het doet meer dan ik had verwacht. De laatste keer had ik zoveel hoofdpijn dat het bijna niet uit te houden was. Kon dezelfde dag nog terecht. De volgende dag was me heftige hoofdpijn verdwenen. Zo dankbaar ! Voor mij kan daar geen fysiotherapie of medicatie tegenop. Ik weet nu gelukkig waar ik naar toe kan als ik heftige hoofdpijn heb of lekker wil ontspannen.

Desiree Van Kooten
6 dagen geleden

Deze sessies bij Lesley zijn echt even momentjes voor mezelf. Lesley zorgt ervoor dat ik weer helemaal opgeladen & in balans naar huis ga. Bij haar laat ik alles los, soms met traan erbij..ook van het lachen uiteindelijk. Dit is zo fijn, ik voel me meer mezelf en ben daar heel dankbaar voor! Zo fijn dat zij er is

Diana
10 dagen geleden

Dit is echt een me-time, genieten van de heerlijke behandelingen van deze vakkundige dames Romy en Sabrina. Ze weten je echt te verwennen .... kijk weer uit naar de volgende keer 😊🤗

Joran
12 dagen geleden

Wat was dit geweldig! Eerste keer dat ik zoiets probeerde. Een heerlijke hoofdmassage en lichaamsmassage gehad. Je bent meteen ontspannen. De volgende afspraak gaat zeker geplant worden!

Saar
13 dagen geleden

Gekozen voor de Hotstone combi massage van 90 minuten. WAUW! Vele massages gehad maar geen een als deze! Bij binnenkomst voel je je direct zen door de warme uitstraling, de heerlijke geuren en de vrolijke lach van Lauren! Kreeg van haar een full body massage in combinatie met warme stenen wat er voor zorgt dat de warmte uit de stenen diep je lijf binnendringt. In tegenstelling tot velen masseerde Lauren met de stenen. De combinatie van haar handen en de stenen is magisch!
Ook erg aan te raden aan de dames met menstruatiepijn. Heb hier zelf erg veel last van. Dankzij deze behandeling voelde ik mij een heel stuk beter! Dankjewel Lieverd!

Roxanne Schall
15 dagen geleden

Wat een prachtige praktijk! Echt de full wellness experience. Wij kwamen voor de duo massage. Lauren en Marcel hebben ons flink onder handen genomen (letterlijk)😅. Ik heb me de hele dag suf maar zooo ontspannen gevoeld! Heerlijk. Ze zijn beiden erg kundig en professioneel, met een huiselijke, warme sfeer en energie om zich heen. Bedankt voor de heerlijke massage!

Andre en Annelies
15 dagen geleden

net terug van een duo rugmassage van Lauren en Marcel. Moet zeggen dat het boven verwachting goed was! Het pand heeft een goede sfeer gekregen; warm en ontspannend.. Comfortabele massagetafels, een goede massage door ervaren handen. Water voor het afvoeren van afvalstoffen erna en een bijzonder lekkere koffie achteraf. Gelijk geboekt voor een herhaling op moederdag! Dan ruilen we van masseur! Heerlijk! Wat een aanwinst voor ons dorp!

Lauren
16 dagen geleden

Afgelopen vrijdag genoten van een gezichtsbehandeling van Nicole. Zij beheerst goed de techniek en behandeld fijn. De Nederlandse taal is zij nog hard aan het oefenen, maar ze maakt zichzelf goed verstaanbaar.
Mijn volgende afspraak staat gepland, heerlijk zacht en verzorgd huidje gekregen.

Christel Maanen
18 dagen geleden

Mooie locatie ziet er heel mooi en zen uit van binnen.
Ik heb een hoofdpijnmassage gehad voor het eerst ivm veel hoofdpijnklachten.Volgens brhandelaar zou ik 1 a 2 weken zonder moeten zijn.Helaas na 2 dagen weer klachten dus heeft mij niet zo goed geholpen.
Vind ik wel jammer want had er hoge verwachtingen van.Aamgezien het allemaal herl serieus werd gedaan.
Maar kom zeker nog terug hoor er zijn nog genoeg andere behandelingen uit te kiezen.

Leontine van straten
20 dagen geleden

Lieve Lesly,
Er hebben wat tranen gevloeid, je weet zo goed wat je doet en raakt me op de juiste plek. Heel blij met jou.... Kijk uit naar de volgende keer 🙏🏻🥰