Laat hier uw rating/reactie achter om ons en andere klanten te helpen!

Wij werken iedere dag aan verbetering van onze diensten, uw mening helpt!

 

Privacy: Uw e-mailadres is niet zichtbaar na het plaatsen van uw reactie.

 

Rating: 4.7432432432432 sterren
148 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Claire
6 dagen geleden

Via een kennis bij Lesley terecht gekomen.
Ik merkte al een tijdje dat ik niet lekker in mijn vel zit, tijdens de sessie bleek dat er veel blokkades zitten.
Met de tips die ik heb gekregen ga ik aan de gang. Hoop met behulp van meerdere sessie dat ik weer lekker in mijn vel ga zitten en gewoon mezelf kan zijn.

Candy
6 dagen geleden

Wat een aanwinst voor Breukelen. Lauren is echt een topper. Voelt goed aan wat een klant nodig heeft. Had steeds last van hoofdpijn. Alle knopen weggemasseerd, sindsdien geen last meer. Zo blij met Lauren.

Ineke van ginkel
6 dagen geleden

Pedicure behandeling gehad bij Sabrina! Zeer tevreden!

Els
10 dagen geleden

Op aanraden van Marcel ben ik bij Lesley gekomen. Dit was een goede zet. Zoals ik zelf wel voelde zit ik niet lekker in mijn vel. Dit bleek ook tijdens de 1e sessie, veel blokkades remmen mijn energie. Door Lesley hoop ik mijn energie helemaal terug te krijgen. Zij heeft mij in ieder geval al hele goede tips gegeven en ik ben benieuwd naar de 2e sessie. Groeten Els

Carlijn
14 dagen geleden

Prettige massage door Lauren, helemaal ontspannen.

Gaby
20 dagen geleden

Ik ga om de zoveel weken naar Sabrina voor een pedicure behandeling. Heerlijk de voeten laten verwennen. Ze luistert naar je wensen, geeft goede adviezen en ze is super vriendelijk en gezellig. Alle meiden die daar werken zijn trouwens heel vriendelijk

marian kronenburg
21 dagen geleden

Zeer goede en ontspannende behandeling hoofdpijn stukken minder geworden en goede uitleg gehad

Els
25 dagen geleden

De rugmassage was stevig, maar de knopen waren er dan ook naar. Gisteravond wel goed gevoeld, was ook gezegd. Maar vandaag voel ik er al bijna niets meer van. En de rug is al veel soepeler. Bedankt Marcel en tot de volgende keer.
Groeten Els

sabrina
een maand geleden

super fijne massage gehad. Echt een aanrader. Bedankt Lauren

Els
een maand geleden

Twee Klankschaal sessies en een hoofdpijnmassage van Marcel gehad.
De klankschaal sessies wareneen bijzondere ervaring, er komt een boel los en dat is ook prettig. Loslaten is iets wat niet vanzelf komt en bij mij was dit een goede aanzet wat ik als zeer prettig heb ervaren. Marcel is een deskundig, prettig persoon die vertrouwd overkomt. De hoofdpijnmassage was een heel andere ervaring,, maar ook heel fijn. Het zette me aan het denken en maakte eveneens veel los. Gaf lucht. Bedankt en een nieuwe afspraak staat geboekt. Ook de omgeving geeft rust.