Hier onder vindt u antwoorden op onze meest gestelde vragen.

Heeft u toch nog een andere vraag of wilt u meer informatie over een behandeling? Stel deze gerust via ons contactformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van de betreffende behandelaar.


Vragen aan Massagepraktijk Breukelen:

- Is het alleen voor de ontspanning of kan ik ook terecht met klachten?  

Bij Massagepraktijk Breukelen kunt u voor zowel de ontspanning als met klachten terecht. Wij kijken graag met u mee naar een geschikte behandeling en zullen u daarin ook adviseren. 

 

- Geven jullie ook stevige massages?

Wij passen onze druk aan naar de wensen van de klant. Komt u enkel voor ontspanning, dan zijn onze aanrakingen ook zacht. Wilt u verlost worden van spierknopen of voelen dat er echt iets gebeurd, dan zullen wij stevig tot krachtig masseren. Ook de toevoeging van olie heeft hier invloed op. 

 

- Ik heb zwanger, mag ik dan gemasseerd worden?

Tijdens de zwangerschap kunt u zeker nog wel van massages genieten. Echter zijn hier speciale zwangerschapsmassages voor en die geven wij helaas niet. Het eerste trimester van de zwangerschap (1-12 weken) raden wij massages nog af vanwege de hoeveelheid afvalstoffen die vrij kunnen komen bij een massage, deze zijn niet goed voor uw baby. Vanaf 14 weken is het veilig en kunt u tot de laatste dag genieten van een zwangerschapsmassage. Let hierbij goed op de specialisatie van de masseur. Een verkeerde massage kan vroegtijdige weeën opwekken.

 

- Wat kan ik verwachten van mijn afspraak?

Wij ontvangen u bij binnenkomst in Beauty & Wellness Breukelen. Daarna nemen wij u mee naar de behandelruimte. Daar bespreken wij voor welke behandeling u komt en wat eventuele klachten zijn. U krijgt daarna de tijd om u uit te kleden en plaats te nemen op onze verwarmde massagetafel. Wij beginnen met behandelen en u kunt genieten. Soms in stilte, soms met een praatje. Na de behandeling bespreken wij welke spanningen wij hebben gevoeld en geven advies over een eventuele vervolgafspraak. Na afloop krijgt u altijd een flesje water, omdat water drinken erg belangrijk is na het krijgen van een massage. 

 

Vragen aan Praktijk Less is More:

- Wat doet magnetiseren met je?

Magnetiseren brengt je energie systeem in balans waardoor lichaam en geest weer worden verbonden en kunnen samen werken. Je zult je meer bewust worden van jezelf en hoe je in het leven staat.

 

- Met welke klachten kun je terecht?

Geestelijke klachten als angst, onzekerheid, prikkelbaar, stemmingswisselingen, ontevredenheid, geen zelfliefde, moeite met communiceren, geen creativiteit, een negatieve mindset en niet bewust kunnen zijn. Kortom niet lekker in je vel.

Lichamelijke klachten zoals altijd koude voeten of handen, vermoeide benen, onderbuikpijn, onrustige darmen, last van je maag (soort knoop in je maag gevoel), een bepaalde druk rondom je borstgebied, rug of nekklachten waar specialisten niks mee kunnen en hoofdpijn. Deze klachten kunnen ontstaan vanuit een blokkade in de chakra’s en deze kan ik opsporen. Als de blokkade verwijderd kan worden dan kan de energie weer doorstromen waardoor de klachten meestal ook verdwijnen.

 

- Welke producten gebruik je?

Ik gebruik geen producten behalve lavendelolie waar ik mijn eigen handen mee insmeer. Dit om de energie beter te geleiden.

 

- Hoe ziet een behandeling eruit?

Ik heb een rustgevend muziekje opstaan, de kaarsjes branden en je ruikt de heerlijke geur van wierook. Ik start de sessie altijd bij je voeten. Ik houd je enkels dan vast en visualiseer je energie naar je voeten. Op die manier kan ik je goed gronden/aarden. Dan ga ik met je benen verder maar met mijn handen boven je lichaam. Ik verwijder negatieve energie en ververs dit met positieve energie. Ik ga vervolgens op die manier alle chakra’s af van beneden naar boven. Ondertussen voel of zie ik een beetje jouw levenslijn en wat je bijvoorbeeld hebt meegemaakt. Ik stel vragen en zorg dat je lekker op je gemak bent. Als laatste mag je gaan zitten met je benen aan een zijde van de bank zodat ik goed bij je rug en je kruin kan. De sessie is dan klaar. Ik schenk altijd een glas water voor je in die je op mag drinken want je moet goed drinken na een sessie! Dit is om de energie goed door te laten stromen. Jij vertrekt en ik maak je verslag af. Hierin noteer ik alles wat ik gevoeld of gezien heb en verstuur deze via de mail naar je. Handig om terug te zien, ook voor mij voor als er een vervolg behandeling ingepland wordt. Na elke sessie krijg je een verslag!

 

- Wat is het eindresultaat?

Je zult je vrijer voelen, alsof je lichter bent. Als we blokkades hebben verwijderd dan zullen hier de lichamelijke klachten ook van verdwijnen. Het werkt op heel veel dingen door. Je nachtrust, eetlust, energie, mindset enz enz

 

- Hoeveel sessies zijn er nodig?

Na de eerste behandeling zullen we overleggen of en wanneer je het beste voor een vervolgbehandeling kunt komen. Dit is per persoon verschillend maar meestal zie je het beste resultaat na een sessie of drie. Ik zal je hierin adviseren.