Arrangementen & Combi's

Bij ons kunt u een echte Wellness beleving ervaren! Maak je arrangement compleet met een verzorgde high tea, gezonde lunch of snack met smoothie! 


Face & Feet 

Bij het 'face & feet arrangement' geniet u van een zeer uitgebreide gezichtsbehandeling en voet-spa. Geniet tijdens deze behandeling van een heerlijke kop koffie/thee en vers fruit. 

Prijs van het arrangement: €95,-

Duur van het arrangement: 1,5 uur


Face & Body 

Bij het 'Face & Body arrangement' geniet u van een zeer uitgebreide gezichtsbehandeling en lichaamsmassage. U wordt eerst 60 minuten gemasseerd op de hele achterkant van het lichaam, daarna kunt u genieten van koffie/thee en vers fruit. Aansluitend wordt uw gezicht heerlijk verzorgd met een uitgebreide behandeling. 

Prijs van het arrangement: €135,-

Duur van het arrangement: 2,5 uur


Body & Clay 

Bij het 'Body & Clay arrangement' geniet u van een heerlijke lichaamsmassage van 45 minuten. Er volgt een huidanalyse. Aansluitend wordt de gehele achterkant van het lichaam gereinigd, wordt u ingesmeerd met een verzorgende pakking, u wordt in folie gezet zodat de pakking goed zijn werk kan doen, daarna wordt het lichaam opnieuw gereinigd en wordt er een voedende lotion/bodymilk aangebracht. Deze behandeling duurt 2 uur. Dit arrangement is uit te breiden met een lunch of gebakje!

Prijs van het arrangement: €150,-

Duur van de behandeling: 2 uur

Aanvulling: lunch €17,50 of gebakje €7,50


Hand & Feet 

Bij het 'Hand & Feet arrangement' geniet u van een voet spa en aansluitend een hand spa. De voeten worden heerlijk gescrubd, gevijld, gebadderd, u krijgt koffie/thee en een gebakje en uw voeten worden gemasseerd met een voetenbalsem. Daarna zijn de handen aan de beurt en worden uw nagels gevijld, nagelriemen verzorgd, handen gescrubd en gemasseerd met voedende olie/lotion.

Prijs van het arrangement: €70,-

Duur van de behandeling: 1 uur